Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jordi Garcia, nou entrenador del Reus Deportiu

L'ex-capità del club roig-i-negre venia d'entrenar el Moritz Vendrell aquesta temporada passada

Jordi Garcia, donant instruccions als jugadors del Moritz Vendrell en l'últim derbi en què els del Baix Penedès es van imposar al Reus Deportiu Jordi Garcia, donant instruccions als jugadors del Moritz Vendrell en l'últim derbi en què els del Baix Penedès es van imposar al Reus Deportiu M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Juny 2017 14:42

Jordi Garcia serà el nou entrenador del Reus Deportiu La Fira. L’ex-capità del club roig-i-negre i ex-entrenador reusenc del Moritz Vendrell i del Vilafranca ha estat l’escollit per dirigir l’equip la temporada vinent.

Garcia compta amb tota una vida esportiva vestint els colors del Reus Deportiu, equip amb qui va jugar gairebé tota la seva carrera. Com a jugador del Reus Garcia va aixecar una Copa d’Europa, un Mundial de Clubs, una Intercontinental, una Copa del Rei o dos Copes de la CERS, entre d’altres títols. Així doncs, "un home de la casa i que coneix i estima el club", la qual cosa era una de les prioritats de la Junta Directiva del Reus, tal com assenyala el comunicat.

Durant la propera setmana el club anunciarà la data de la presentación del nou entrenador roig-inegre i de la resta d’incorporacions del Reus Deportiu La Fira 2017/18.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: