Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El XIII Campionat d'Espanya de Llaüt Mediterrani portarà a Tarragona més de 4.000 persones

Aquest cap de setmana el Port de Tarragona acull 900 remers en una covocatòria sense precedents

Imatge d'una embarcació Llaüt mediterrani Imatge d'una embarcació Llaüt mediterrani CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Mai 2017 11:47

La ciutat de Tarragona acollirà aquest proper cap de setmana més de 4.000 persones, en el marc del XIII Campionat d'Espanya de Llaüt Mediterrani, convocat per la Federació Espanyola de Rem i organitzada pel Reial Club Nàutic de Tarragona i Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils.

Un total de 900 remers de 35 clubs d'arreu de l'estat es donaran cita al Port de Tarragona, que aniran acompanyats d'àrbitres, entrenadors, voluntaris i familiars. El camp de regates estarà muntat en paral•lel al moll del Refugi 1, permetrà una perfecta visualització del públic que podrà animar els seus equips preferits.

El llaüt Mediterrani és una embarcació de rem de banc fix, que compta amb 8 tripulants i un timoner; les regates es llançaran en mànigues de 4 embarcacions simultàniament. Les regates es realitzaran durant tot el dissabte i migdia del diumenge, i els equips començaran a arribar a partir del divendres a la tarda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: