Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic destitueix Merino

El club, que primer no va acceptar la dimissió de Juan Merino, deposita la confiança en Nano Rivas, que entrenarà l’equip fins a final de temporada

Juan Merino ha deixat de ser l'entrenador del Nàstic Juan Merino ha deixat de ser l'entrenador del Nàstic CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Mai 2017 22:20

El Gimnàstic de Tarragona ha decidit rescindir el contracte de Juan Merino, tècnic del primer equip grana. Merino deixa de ser l’entrenador del primer equip grana després que el Consell d’Administració de la SAE hagi acordat la rescissió de la seva relació laboral.

El tècnic gadità va arribar al Nàstic el passat 29 de desembre, debutant contra el Tenerife en el partit de la jornada 20. L’equip es trobava en la darrera posició de la classificació, amb 16 punts, situats a 6 de la permanència. Després de 20 jornades, Merino marxa amb l’equip en la dinovena posició, amb 43 punts i encara en zona de descens.

Nano Rivas, nou entrenador

D'altra banda, el Gimnàstic ha confirmat que el tècnic Nano Rivas ocuparà la banqueta del primer equip grana en les tres jornades restants de LaLiga 1|2|3. L’entrenador de Ciudad Real signarà un contracte amb el Nàstic fins a final de temporada.

La temporada passada Nano Rivas formava part del cos tècnic grana, sent el segon entrenador del Nàstic, portant l’equip a disputar el play-off d’ascens a Primera Divisió i ocupar la tercera posició en la classificació final de la categoria de plata del passat curs esportiu 2015-2016. Cal destacar que el nou tècnic grana coneix a la majoria de jugadors de l’actual plantilla, així com també les instal·lacions i l’entorn de l’entitat grana. Rivasha debutat com a primer entrenador en la present temporada, dirigint el filial del Getafe CF al grup 7 de la Tercera Divisió.

Demà, diumenge, Nano Rivas dirigirà la primera sessió d’entrenament a les instal·lacions del Nou Estadi. A partir de les 10.30 hores, s’iniciarà la preparació pel partit de diumenge davant el Girona FC, matx on el tècnic debutarà com a primer entrenador grana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: