Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cursa del Catllar reuneix 250 corredors

La prova ofereix tres tipus de participació per tots els nivells

Imatge d'arxiu de la Cursa del Catllar Imatge d'arxiu de la Cursa del Catllar LA ROCA FORADADA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Mai 2017 11:33

La vuitena edició de la Cursa El Catllar torna aquest dissabte 20 de maig a la tarda amb una participació que superarà els 250 corredors. Organitzada per l’Ajuntament del Catllar i el Club Excursionista Alliberaadrenalina la prova ofereix tres tipus de participació per tots els nivells, una cursa de trail running de 10km, de 21km i una caminada de 11km.

La jornada esportiva començarà, a partir de les 17:30h, amb les curses infantil a la Torre d’en Guiu, on estaran situades la sortida i l’arribada de totes les curses. A 19h serà el torn de la caminada d’onze quilòmetres per la zona de Sant Simplici. A les 20h començarà la cursa de 10 quilòmetres per la zona del Pantà, una cursa que degut el seu poc desnivell, 200 metres, és apta per iniciar-se al món del trail running. Abans, a les 19:30h, es donarà el tret de sortida a la cursa de 21km que fusionarà el circuit de la caminada amb el de la cursa curta per arribar a completar un circuit de 21km amb 420 metres de desnivell.

L’organització oferirà diferents serveis als corredors inscrits entre els que destaquen; cronometratge amb xip, avituallaments en cursa i meta, dutxes, vestuaris i guarda-roba. Per participar en les diferents curses serà obligatori l’ús de frontal.

Els inscrits podran recollir el seu dorsal des d’aquest divendres a la botiga La Roca Foradada i el mateix dissabte abans de les curses a la Torre d’en Guiu, epicentre de la jornada atlètica.

Més informació i inscripcions a :www.cursaelcatllar.com

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: