Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els atletes del CAT Lluc Subirós i Joan Jifreu, campions territorials de combinades

Cambrils va acollir el Campionat Territorial de proves combinades, on hi van participar esportistes del Club Atletisme Tarragona

Joan Jifreu, a l'esquerra, i Lluc Subirós, al centre, campions de combinades Joan Jifreu, a l'esquerra, i Lluc Subirós, al centre, campions de combinades CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Mai 2017 00:38

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Lluc Subirós es va proclamar campió territorial de proves combinades al campionat celebrat a Cambrils. El tarragoní va aconseguir una puntuació de 867, i va guanyar a la prova de llançament de pes amb 7,06 metres. A més, Juan Sifreu, també del CAT, quedava en segona posició amb 824 i imposant-se al salt d'alçada amb 1,33 metres.

A banda, 3 atletes del CAT van disputar el campionat Territorial en categoria juvenil. Alba Oyonate, en categoria femenina, i Víctor Sánchez, en la masculina, van pujar al tercer esgraó del podi en sumar 2.308 i 2.755 punts, respectivament. Iván Benítez es va haver de retirar quan liderava la prova, al caure lesionat quan se li va trencar la perxa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: