Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona 2018 suma 2 milions d'euros més

Loteries i Apostes de l'Estat aportarà diners per als Jocs en concepte de patrocini

L'alcalde de Tarragona i la presidenta de la societat Loterías y Apuestas del Estado, ahir, al paseig Arqueològic L'alcalde de Tarragona i la presidenta de la societat Loterías y Apuestas del Estado, ahir, al paseig Arqueològic ACN
Esports Carina Filella / El Punt Avui
Dissabte, 13 Mai 2017 08:01

Dos milions més per a Tarragona 2018. La presidenta de la societat Loteries i Apostes de l'Estat, Inmaculada García, i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, van signar ahir el contracte de patrocini de l'empresa amb els Jocs Mediterranis, segons el qual el consistori rebrà un milió d'euros aquest any i un milió més durant el primer trimestre del 2018. “No diré que sense aquesta aportació els Jocs no es podrien fer, però no amb les condicions que volem”, va dir l'alcalde.

Inmaculada García va qualificar els Jocs d'“un esdeveniment que dona valor al referent que és Espanya en l'esport internacional”. L'organització de Tarragona 2018 ja havia rebut 2,5 milions procedents dels ingressos de les travesses, que es van destinar a la remodelació del Nou Estadi del Nàstic i de les pistes d'atletisme.

D'altra banda, l'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero visitarà demà l'Anella Mediterrània.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: