Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona i el govern espanyol escenifiquen l’acord de finançament dels Jocs Mediterranis

El compromís inclou una subvenció de 6,75 milions d’euros pel 2017 i es contempla una de 3,75 milions d’euros per al 2018

Imatge del Comitè organitzador i les diferents autoritats Imatge del Comitè organitzador i les diferents autoritats CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 25 abril 2017 17:25

Tarragona ja ha formalitzat l’acord de finançament amb el Consejo Superior de Deportes per als Jocs Mediterranis 2018. Així s’ha signat avui per part de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría. L’acte també ha comptat amb el ministre d’Hisenda i Funció Pública, Cristóbal Montoro, i el ministre d’Educació, Cultura i Esports, Iñigo Méndez de Vigo.

L’acord preveu la inclusió en els projectes de pressupostos dels anys 2017 i 2018 de sengles partides que han de permetre sufragar diferents inversions i fer front al pressupost operatiu de la competició esportiva. En concret, per a l’exercici 2017 es preveu una subvenció per valor de 6,75 milions d’euros, mentre que per al 2018 es contempla una subvenció de 3,75 milions. Paral·lelament, el Consejo Superior de Deportes tramitarà la pròrroga dels Jocs Mediterranis com esdeveniment d’excepcional interès públic, fet que comporta beneficis fiscals per a les empreses patrocinadores, fins al 31 de desembre de 2018.

Ballesteros ha remarcat que l’acte “és un punt d’inflexió ja que formalitza i garanteix definitivament el recolzament total del govern espanyol als Jocs” i ha afegit que “volem demostrar que Tarragona, Catalunya i Espanya som un punt de trobada pacífic i solidari, símbol de diàleg i de cooperació efectiva, amb respecte a la diversitat cultural i religiosa que s’aplegarà d’aquí un any a la nostra ciutat durant 10 dies”.

Per la seva banda, la vicepresidenta Sáenz de Santamaría ha destacat el compromís del govern estatal i “la unitat i cooperació entre les institucions públiques” i ha subratllat que els Jocs “són una oportunitat per a Tarragona per posicionar-se com a referent en l’organització d’esdeveniments esportius”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: