Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres ministres, en la firma del conveni pels Jocs, el dia 25

Els ministres formalitzaran el suport del govern espanyol als Jocs, el proper 25 d'abril, en un acte al pretori romà

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, amb la ministra de Presidència, Soraya Sáenz de Santamaria, en una imatge d'arxiu El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, amb la ministra de Presidència, Soraya Sáenz de Santamaria, en una imatge d'arxiu ACN
Esports Carina Filella / El Punt Avui
Dimarts, 18 abril 2017 08:09

La vicepresidenta del govern espanyol i ministra de Presidència, Soraya Sáenz de Santamaria, i els ministres d'Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo, i d'Hisenda, Cristóbal Montoro, es desplaçaran, dimarts que ve, dia 25, a Tarragona, per formalitzar el suport del govern espanyol al finançament dels Jocs Mediterranis, que se celebraran l'estiu del 2018, després que s'hagin hagut d'ajornar un any.

La signatura del conveni que ha de posar sobre paper el compromís de l'Estat tindrà lloc a la sala del Sarcòfag d'Hipòlit, al pretori romà, i està prevista l'assistència de diversos representants de la societat tarragonina. El Consell Superior d'Esports (CSD) va anunciar, el 29 de març, que els pressupostos de l'Estat inclouran 10,5 milions per als Jocs, repartits entre el pressupost d'enguany i el del 2018. Aquests diners se sumaran a una aportació de 2 milions en concepte de patrocini de Loteries de l'Estat i als 2,5 milions que ja ha rebut l'organització procedents dels ingressos de les travesses.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: