Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

A recuperar la confiança en un camp difícil

El Nàstic viatja a Zorrilla per enfrontar-se al Valladolid amb l'objectiu de deixar enrere les males sensacions de la passada jornada

El Nàstic vol millorar la imatge a Zorrilla El Nàstic vol millorar la imatge a Zorrilla CEDIDA
Esports Marc Molina
Dissabte, 25 Març 2017 11:53

Cal passar pàgina. El Nàstic té avui una oportunitat per esvair fantasmes i corregir el pèssim partit del passat divendres a casa contra l'Elche. Els homes de Juan Merino s'enfronten al Valladolid a l'Estadio José Zorrilla (16 h) situats en 18a posició amb 33 punts, un més que la zona de descens, que marca el Còrdova amb 32 punts. Els granes tenen la necessitat d'aconseguir un bon resultat després de la desfeta de la passada jornada, on a més de caure 1-3 contra l'Elx al Nou Estadi, l'equip va donar una imatge molt diferent de la de les darreres jornades.

El tècnic andalús no podrà comptar pel duel de Zorrilla a Djetei Camara i Stola Dminitrievski, convocats per les seves respectives seleccions. Tampoc podrà alinear a Miguel Angel Cordero, que té el tabic nasal trencat i serà baixa. Després que l'invent de la passada jornada, amb Mossa en l'eix de la defensa, és probable que el valencià torni a Valladolid a ocupar el carril esquerre, amb un dibuix tàctic que té tota la pinta que no canviarà i es mantindrà en 5-3-2.

Per la seva banda, el tècnic blanc-i-violeta Paco Herrera afronta el duel contra els tarragonins amb la baixa d'un dels seus referents, l'argentí Lucho Balbi, no tampoc el migcampista Michel. Herrera va confirmar que els seus també jugaran amb defensa de cinc homes. El Valladolid ocupa actualment la vuitena posició amb 42 punts, i la victòria de la passada jornada contra l'Alcorcón els va permetre trencar una ratxa de tres partits sense guanyar.

Tret de l'empat a 0-0 de la passada jornada, els granes han sortit força escaldats de Zorrilla en els últims anys, amb un 4-0 el 2012 i un 6-0 el 2011. Els tarragonins no guanyen a Valladolid des de la temporada 2005/06. L'àrbitre del partit serà el gallec Rubèn Eiriz Mata, qui té una mitjana de 5 targetes grogues per partit, i mostra una vermella cada dos encontres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: