Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els rumors incomoden Natxo

El tècnic del CF Reus nega que hagi arribat ja a un acord amb el Saragossa i explica que el club va oferir-li la renovació un mes enrere però que no prendrà decisions fins més endavant

Natxo González, dirigint un partit d'aquesta temporada a l'Estadi Municipal Natxo González, dirigint un partit d'aquesta temporada a l'Estadi Municipal M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Esportiu
Dissabte, 25 Març 2017 08:17

La setmana a Reus ha estat marcada pels rumors de futur del tècnic Natxo González, que sona amb força com a pròxim entrenador del Saragossa. Al basc, però, tot això li ha generat malestar i incomoditat. Ahir no es va mossegar la llengua. “Surten coses que no són veritat i que afecten terceres persones, i en aquest context no em sento còmode i estic disgustat”, va afirmar el preparador roig-i-negre, que espera que tot plegat no afecti les prestacions dels seus sobre la gespa: “Això m'ha generat intranquil·litat des del punt de vista personal, però no ens afectarà el rendiment.”

González, que va negar que tingués cap acord tancat amb el Saragossa, va aprofitar la compareixença prèvia al Reus-UCAM de demà per explicar quina és la seva situació al club. “El dia 30 de juny acabo el contracte i tinc dues opcions: continuar o no”, va relatar el basc, que va donar més detalls: “Fa aproximadament un mes el Reus em va oferir la renovació, però jo entenia que aquell no era el moment de tractar aquesta qüestió, ja que estàvem en plena temporada. Vam acordar tornar a tractar el tema a final de temporada o quan hàgim assolit l'objectiu.” Natxo, amb tot, va ser irònic a l'hora d'analitzar les seves possibilitats de futur: “Que pugui ser candidat a entrenar el Saragossa, el City o el Milan ja no està sota el meu control, jo tinc contracte aquí i no he firmat amb ningú, aquesta és la realitat.”

El tècnic, que no vol parlar més d'aquesta qüestió, ho va aprofitar per afirmar que no prendrà cap decisió respecte al seu futur fins a finals de temporada: “Aquesta és una qüestió professional i personal i quan acabi el curs és quan hauré de valorar-ho tot plegat.”

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: