Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

12 clubs participaran en la XIII Trobada d'Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona

Més de 600 jugadors entre S6 i S12 es donaran cita al Complex Educatiu el proper 25 de març

Imatge de la trobada de l'any passat al complex educatiu Imatge de la trobada de l'any passat al complex educatiu CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Març 2017 11:00

Tot a punt per a la XIII Trobada d'Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona. El Club Rugby Tarragona oganitza aquest dissabte una trobada entre escoles de Catalunya i el País Valencià. En total, són 12 les escoles convidades: Rugby Club Sitges, Futbol Club Barcelona, Rugby Club La Vila (Alacant), Castelldefels Rugby Union Club, Badalona RC, INEF Lleida, UE SantBoiana, Santa Coloma RC, Barcelona Enginyers Rugby, Club Rugby Valencia, Sant Cugat RC i Club Rugby Tarragona.

En total, s'aplegaran als tres camps del Complex Educatiu un total de 628 jugadors d'entre les caategories S6 i S12, acompanyats de 106 entrenadors. Al llarg de la jornada, que començarà a les 9 del matí, hi haurà un servei permanent de restauració al Complex Educatiu de Tarragona. Hi haurà també la botiga de La Trobada on es podran comprar articles de marxandatge del Club Rugby Tarragona. No mancarà tampoc la zona d’esbarjo per als més petits: inflables, tallers de treballs manuals i maquillatge. A les 13 h i a les 15 h hi haurà masterclass de zumba. I ja a primera hora de la tarda serà el moment del comiat i el lliurament d’obsequis als clubs participants.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: