Victòria per sortir de la zona de descens

El Nàstic obté tres punts d'or de Saragossa en un partit en que els granes han estat superiors en moltes fases (1-2)

Suzuki celebra amb els seus companys el gol de la victòria grana a la Romareda Suzuki celebra amb els seus companys el gol de la victòria grana a la Romareda LA LIGA
Diumenge, 26 Febrer 2017 21:49

Els tarragonins han donat un cop d'autoritat aquesta nit a la Romareda. El Nàstic ha tingut el control del partit durant tota la primera part. Els homes de Merino han sortit endollats i tan sols han hagut de lamentar el gol inicial d'Ángel, que ha avançat el Real Zaragoza, al minut 5, després de culiminar un contraatac amb un xut creuat davant la sortida de Reina (1-0). Tot i així, el Nàstic ha seguit dominant el joc i generant ocasions fins que, al minut 30, s'ha trobat amb el gol de l'empat. Ha estat una passada d'Emaná a la frontal de la gran, que recull Juan Delgado que amb un xut en diagonal aconsegueix batre al porter local. El gol feia justícia al que s'havia vist a la primera part.

A la segona part, el Nàstic ha continuat assetjant els aragonesos al seu camp. I al minut 72, en el llençament d'un córner, Xavi Molina pentina la pilota amab el cap i Suzuki, també de cap, remata al fons de la xarxa (1-2). En l'últim quart d'hora ha estat quan el Zaragoza s'ha mostrat més perillós, amb pilotes al pal i ocasions clares per empatar, però el marcador no s'ha mogut.

Amb el xiulet final, l’equip i la banqueta tarragonina han esclatat d’alegria conscients de la importància de tres punts que situen al Nàstic, per primer cop en moltes jornades, fora de la zona de descens. L’afició que s’ha desplaçat a la Romareda i els jugadors han festejat sobre la gespa la victòria, en una comunió que s’ha de repetir diumenge, al Nou Estadi, en el partit contra el Córdoba.

El proper partit del Nàstic serà el diumenge dia 5 de març, al Nou Estadi, a partir de les 18 hores. El rival dels grana serà el Córdoba, en el partit corresponent a la jornada 28 de LaLiga 1|2|3.

Fitxa tècnica:

Real Zaragoza (1): Saja, Fran, Cabrera, Cani, Ángel, Javi Ros, Manu Lanzarote (Samaras, 74’), Marcelo Silva, Xumetra (Edu García, 56’), Zapater i Feltscher.

Club Gimnàstic de Tarragona (2): Reina, Mossa, I. Bouzón U.Z, Djetei, Suzuki, Luismi (Xavi Molina, 45’), Tejera, Lobato, Emaná (Àlex López, 66’), Madinda (Barreiro, 86’), i Delgado.

Gols

1-0, Ángel (5’); 1-1, Delgado (30’); 1-2, Suzuki (73’),

Targetes

Bouzón (15’), Tejera (24’), Delgado (77’), Djetei (79’), Madinda (86’).

Partit corresponent a la jornada 27 de LaLiga 1|2|3. Estadio de La Romareda, Zaragoza.