Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació millorarà equipaments a Altafulla amb motiu dels Jocs

El conveni signat amb l'Ajuntament permetrà condicionar una àrea d'aparcament i urbanitzar alguns espais del municipi

 El president de la Diputació, Josep Poblet, i l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, han estat els encarregats de signar el conveni El president de la Diputació, Josep Poblet, i l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, han estat els encarregats de signar el conveni CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 24 Febrer 2017 17:44

La Diputació de Tarragona ha signat aquest divendres un conveni amb l'Ajuntament d'Altafulla per millorar i condicionar alguns espais del municipi amb motiu de les accions d’adequació d’equipaments per a la celebració de les competicions de triatló previstes en aquesta localitat en el marc dels Jocs Mediterranis 2018.

L’acord signat amb l’Ajuntament d'Altafulla regula la concessió d’una aportació de 252.565,72 euros. Aquesta es destinarà als treballs d'urbanització del tram central de la Via Augusta per acollir les proves de triatló dels Jocs Mediterranis 2018. En el marc d’aquesta intervenció, es realitza el condicionament d'una àrea de aparcament, l'adequació de la zona verda la Fassina i el tall del carrer Boga. El president de la Diputació, Josep Poblet, i l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, han estat els encarregats de signar aquest conveni.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: