Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDECAT avisa que no es podran aprovar els pressupostos sense incloure els 12 milions pels Jocs

Ferran Bel (PDCAT), diputat al Congrés, està convençut que totes les forces, menys el PP, no donaran suport als PGE si no s'assigna la partida

El diputat del PDECAT, Ferran Bel, amb els regidors convergents de Tarragona, Albert Abelló i Cristina Guzmán, al davant de la botiga dels Jocs. El diputat del PDECAT, Ferran Bel, amb els regidors convergents de Tarragona, Albert Abelló i Cristina Guzmán, al davant de la botiga dels Jocs. JOSEP CARTANYÀ.
Economia i negocis Josep Cartanyà
Divendres, 28 Octubre 2016 17:34

El diputat al Congrés per PDECAT, Ferran Bel, ha avisat aquest divendres que els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) “no es podran aprovar si no inclouen l’aportació econòmica pels Jocs”. Bel ha recordat que el PP va ser l’únic grup que va votar en contra de la proposició no de llei (PNL) aprovada dimarts passat que insta el govern espanyol a fer una aportació de dotze milions per als Jocs. El diputat s'ha mostrat convençut que la resta de grups no donaran suport als comptes si no inclouen els dotze milions.

Tant Bel com el portaveu del PDECAT a l'Ajuntametn de Tarragona, Albert Abelló, han alertat que cal fer una modificació del pressupost d’enguany, abans del 15 de desembre, per aportar els tres milions que es necessiten per licitar les obres de la piscina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: