Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port es promocionarà com a hub logístic al XVII Encuentro de Operadores de Cereales

La jornada, que se celebra aquest dijous 21 de març a Zaragoza, és una de les principals trobades del sector

El Port de Tarragona manté un indiscutible lideratge en el moviment de productes agroalimentaris, tant a l'Estat espanyol com a la Mediterrània El Port de Tarragona manté un indiscutible lideratge en el moviment de productes agroalimentaris, tant a l'Estat espanyol com a la Mediterrània PORT DE TARRAGONA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dijous, 21 Març 2019 07:45

El Port de Tarragona participa, demà dijous dia 21 de març, en l’Encuentro Nacional de Operadores de Cereales (ENOC), que se celebra anualment a Zaragoza. La jornada està organitzada per l’Asociación de Comercio de Cereales y Oleaginosas (ACCOE) i compta amb el recolzament de diferents associacions del sector i d’algunes de les principals empreses. Es tracta d’una de les principals trobades del sector i que any rera any el Port de Tarragona dona ple suport com a patrocinador.

Aquest networking, que reuneix cada any a més de 500 participants nacionals i internacionals, està concebut a fi d'oferir la possibilitat de fomentar les relacions comercials i de negoci entre tots els operadors convocats i reserva al final de ponències i debats un espai que proporciona un àmbit adequat per estrènyer els vincles comercials i facilita l'establiment de nous contactes.

Durant la trobada es realitzaran diferents ponències en les quals es debatrà sobre les tendències econòmiques en un entorn postglobal. Així mateix, es parlarà sobre la campanya comercial 2018/2019.

Port de Tarragona: lideratge en el sector agroalimentari

La infraestructura portuària tarragonina manté un indiscutible lideratge en el moviment de productes agroalimentaris, tant a l'Estat espanyol com a la Mediterrània, contribuint a aquesta activitat econòmica gràcies als serveis i infraestructures especialitzats que faciliten la importació. El moviment d’aquest tipus de mercaderia és un dels més destacats al Port de Tarragona, tant pel seu volum, uns 5M de tones anuals de mitjana, com per les importants instal·lacions i repercussió econòmica a la zona.

Per a l'emmagatzematge d'aquests productes, el Port disposa de 230.000m2 de superfície coberta, i l’alta especialització portuària en el tràfic d’agroalimentaris facilita que al Port de Tarragona es treballi amb una àmplia varietat de productes i subproductes agroalimentaris (més de 70), motiu pel qual el nostre port està situat en una posició molt destacada respecte a la resta de ports europeus.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: