Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona assisteix a la primera conferència de fertilitzants d’última generació de Madrid

La infraestructura portuària tarragonina ha aprofitat l’esdeveniment per posicionar-se com a hub d’emmagatzematge i distribució de productes químics a la Mediterrània

Imatge de la participació del Port de Tarragona a la conferència Argus Added Value Fertilizers Europe. Imatge de la participació del Port de Tarragona a la conferència Argus Added Value Fertilizers Europe. CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dijous, 15 Febrer 2018 08:58

El Port de Tarragona assisteix aquests dies a l’Argus Added Value Fertilizers Europe, que se celebra des de dimarts a Madrid. Es tracta de la primera conferència de fertilitzants d’última generació que s’organitza a l'Estat espanyol. El mes d’octubre passat ja es va celebrar una conferència sobre fertilitzants a Barcelona, però la de Madrid està dedicada a fertilitzants amb un especial valor afegit ja que, en la seva majoria, es tracta d’una fórmula innovadora que permet una major eficiència.

L’Argus Added Value Fertilizers Europe està organitzada per la consultoria Argus i s’estructura en dos dies de xerrades més networking. El mercat d’aquest tipus de fertilitzants amb valor afegit està creixent molt a Europa. Aquesta nova cita està dedicada als cultius, productes i especialistes del mercat europeu i ofereix tant sessions de contingut tècnic com científic, així com oportunitats comercials i de negoci en aquesta regió.

Els representants del Port de Tarragona assisteixen a la conferència acompanyats del director comercial d’Arola Aduanas y Consignaciones, Alberto Cano. L’esdeveniment acull empreses productores, distribuïdores, services providers... i tracta tant fertilitzants líquids com sòlids.

El de Tarragona és un port de referència a la Mediterrània en aquest sector i, per això, assisteix a l’esdeveniment amb l’objectiu de potenciar la infraestructura, millorar el nivell de negoci dels operadors i trobar possibles inversors.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: