Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port i la Cambra de Tarragona treballaran a favor del Corredor del Mediterrani

La nova presidenta de la Cambra, Laura Roigé, s’ha reunit amb el president del Port, Josep Andreu, per primera vegada des que va ser escollida en el càrrec

La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, ha estat rebuda pel president del Port, Josep Andreu La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, ha estat rebuda pel president del Port, Josep Andreu CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Gener 2018 18:41

La recent nomenada presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, s’ha reunit amb el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, en la seva primera visita institucional a la infraestructura portuària des que va ser escollida en el càrrec. La reunió ha servit per repassar els temes estratègics de ciutat i seguir col·laborant en benefici del territori.

Els màxims representants de les dues institucions han parlat de la necessitat de continuar treballant per impulsar el creixement del Port de Tarragona, la ZAL i les accions a desenvolupar en favor del Corredor del Mediterrani. També han repassat les actuacions en què participen de manera conjunta, com el Pla Estratègic del Comerç, la promoció que s’està duent a terme en el sector de creuers i la internacionalització de les empreses.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: