Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc demana una subvenció al Departament de Treball de la Generalitat

Aquesta estaria destinada a dues actuacions: un pla d’ocupació per a la rehabilitació urbanística i el pla director del projecte per a la millora ocupacional i el desenvolupament local

Montblanc demana una subvenció per dur a terme dues actuacions Montblanc demana una subvenció per dur a terme dues actuacions CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Diumenge, 27 Agost 2017 07:15

L'Ajuntament de Montblanc demanarà una subvenció econòmica al Departament de Treball de la Generalitat per a la realització de dues actuacions en el marc del programa Treball als Barris. Les dues actuacions són el pla d'ocupació per a la rehabilitació urbanística i enjardinament del centre històric de Montblanc i el pla director del projecte per a la millora ocupacional i el desenvolupament local del mateix centre històric de la vila. El cost total d'ambdues actuacions és de 148.102,15 euros, i la subvenció que es demana al Servei d'Ocupació de Catalunya és de 142.641,34 euros. La resta del cost, 5.640,61 euros, es realitzarà mitjançant fons propis o a través d'alguna altra subvenció.

A més, la Junta de Govern ha aprovat el pla d'execució anual de desenvolupament local per al 2017-2018 de les accions ocupacionals i de desenvolupament local en el marc de la Llei de Barris a Montblanc, en l'àmbit del Pla Integral de Revitalització del centre històric de la vila.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: