Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona acollirà la V Jornada de Foment i Millora del Cultiu del Garrofer

La trobada, que tindrà lloc el 8 de juny, tractarà diferents vessants del cultiu d’aquest arbre

La jornada acabarà amb una visita a un plantació de garrofers La jornada acabarà amb una visita a un plantació de garrofers GARROFA.ORG
Economia i negocis Redacció Infocamp
Divendres, 26 Mai 2017 12:41

L’Auditori de la Diputació de Tarragona serà el punt de trobada per la V Jornada de Foment i Millora del Cultiu del Garrofer, que es durà a terme el 8 de juny. Es tracta d’una iniciativa que contribuirà a crear un espai per a la reunió dels professionals del sector, on es fomenti el debat, la reflexió i l’intercanvi d’idees i experiències. La jornada ha estat organitzada conjuntament pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i l'associació nacional Empreses Innovadores de la Garrofa (EIG).

L’esdeveniment pretén cobrir una demanda creixent en el sector de la garrofa a Catalunya i a tot l’Estat espanyol: la informació i l’interncanvi d’experiències i coneixement en aspectes com la importància econòmica d’aquest cultiu, la seva distribució geogràfica, la divulgació de les recents tècniques de cultiu, els nous materials vegetals de garrofer, la valoració mediambiental, la comercialització i les aplicacions potencials del seu fruit en la indústria alimentària i la seva contribució al medi ambient i a la cultura popular i agrícola.

Durant la jornada, els assistents podran gaudir de productes elaborats amb farina de garrofa; pa de pessic, cerveses, coques, formatge, ensaïmada de Mallorca, crema dolça i bombons. L’acte clourà amb una visita a diverses plantacions de garrofes on es podrà comprovar, de primera mà, les idees explorades en algunes de les ponències del matí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: