Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Activa Mútua promociona la capitalitat cultural de Reus a través de la seva convenció

Més de 100 delegats analitzaran els moviments estratègics que l’empresa ha de dur a terme en els pròxims anys

Imatge de l'anterior convenció de l'Activa Mútua Imatge de l'anterior convenció de l'Activa Mútua CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Març 2017 09:51

Activa Mútua, col·laboradora de la Seguretat Social número 3, celebra la desena edició de la seva convenció estatal, els dies 14, 15 i 16 de maig a la seu central del Tecnoparc de Reus. A través d’aquest esdeveniment, al qual concorreran més de 100 delegats i directius de tot l’Estat, promocionaran la capitalitat cultural de la ciutat, a més de realitzar una visita pel patrimoni artístic i cultural.

El congrés, sota el nom de ‘Responsabilitat individual en el canvi col·lectiu’, té la intenció d’analitzar la capacitació i els moviments estratègics de l’empresa per adaptar-se als reptes de futur en el l’actual panorama econòmic. L’alma màter d’aquest operatiu és el pla estratègic de l’entitat traçat per a la període 2016-2018 que consta de cinc eixos fonamentals: millora dels resultats, orientació al client, excel·lència en els processos, gestió de persones i recursos i compromís social. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: