Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Dixieland posa punt i final amb el cartell d'entrades exhaurides a gairebé tots els seus espectacles

El festival va finalitzar ahir a la tarda, després d’oferir el millor jazz durant tres caps de setmana a Tarragona

Imatge de l'espectacle de The Black Barbies Imatge de l'espectacle de The Black Barbies MANEL R. GRANELL / ACN
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Mai 2021 13:03

El Dixieland. Festival de Jazz de Tarragona va cloure ahir la seva edició 2021 després d’oferir durant tres caps de setmana espectacles musicals així com d’altres activitats. Durant 16 dies, diversos grups tant d’aquí com de fora han actuat en diferents espais de la ciutat apostant per la presencialitat, sempre amb aforament controlat.

Escenaris com el Teatre Tarragona, l’espai Kesse, la Capsa de Música i la plaça de l’antic escorxador han acollit una programació que enguany s’ha obert a altres estils de jazz, i no només al jazz més tradicional, fet que ha estat molt ben acollit pel públic. Així, hem pogut gaudir del so més clàssic del jazz amb Jean Toussaint Quartet, de la música avantguardista del pianista Marco Mezquida, el virtuosisme de la guitarra d’un geni de la improvisació com Marc Ribot, l’emotivitat i calidesa del duet format per Andrea Motis i Ignasi Terraza o la contundència a l’escena de grans dones del soul com son Koko Jean i The Black Barbies. Tot això sense oblidar les bandes locals, que han omplert l’aforament de totes les seves actuacions. L’organització es mostra satisfeta amb aquesta obertura cap a nous estils de jazz i treballarà en la mateixa línia per a la propera edició, esperant recuperar la música al carrer i el ball, dos trets distintius del festival tarragoní.

L’alcalde i conseller de Cultura de Tarragona, Pau Ricomà, ha valorat “molt positivament la qualitat dels artistes de primer nivell que han passat pel festival així com la bona acollida del públic que ha exhaurit l’aforament de pràcticament tots els espectacles”. Per altra banda, Ricomà ha destacat el fet que “en aquesta edició s’hagi pogut retornar parcialment a la normalitat i celebrar al carrer de manera presencial molta part del festival”.

Pel que fa a la part encara virtual enguany del Dixieland, la part de ball, també ha tingut molt bona resposta per part dels seus seguidors. Totes les activitats estaran disponibles en línia, fins el dia 31 de maig, a través del canal Youtube del Festival.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: