Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Bartrina treu a la venda els abonaments del trimestre de Primavera

El 2 de març es posen a disposició dels interessats, una setmana abans que l’inici de la venda d’entrades, que serà el dia 9

Imatge promocional 'Encara hi ha algú al bosc', que es representarà el 20 de març al Bartrina Imatge promocional 'Encara hi ha algú al bosc', que es representarà el 20 de març al Bartrina ORIOL CASANOVAS
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 26 Febrer 2021 20:49

El Teatre Bartrina de Reus ha tret a la venda els abonaments corresponents al pròxim trimestre de programació el de Primavera 2021. Concretament, el 2 de març es posen a disposició de les persones interessades, una setmana abans que l’inici de la venda d’entrades, que serà el dia 9 de març.

El teatre aplica un descompte variable segons el nombre d'espectacles escollits: 4 espectacles (20% de descompte) o 5 espectacles o més (30% dte).

Avantatges exclusius dels abonaments 

- 10% de descompte en la compra d'entrades addicionals
- 2x1 per als espectacles de Festivals que es facin al Teatre Bartrina
- 2 entrades gratuïtes per a quatre pel·lícules del CINECLUB
- 2 entrades per al XXIII Concurs Exposició Nacional de Roses

El Consorci del Teatre Bartrina també informa que, atès que les restriccions sanitàries encara són vigents, es mantindran les mesures de seguretat de la temporada d'hivern 2021.

La nova programació de Primavera es pot consultar al següent enllaç: Programació Hivern - Primavera 2021

El Teatre Bartrina posa a disposició de la ciutadania el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i el telèfon 977 010 658 per a qualsevol aclariment o consulta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: