Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra projectarà dues pel·lícules prèvies del Festival REC 2020

Les pel·lícules que es presentaran seran 'La Inocencia', aquest divendres 18 de setembre, i 'Supa Modo', el dissabte 19

Fotograma de la pel·lícula 'La Inocencia', que es projectarà aquest divendres a Torredembarra Fotograma de la pel·lícula 'La Inocencia', que es projectarà aquest divendres a Torredembarra CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 18 Setembre 2020 00:34

El XX Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC 2020, que està previst del 2 al 8 de desembre a Tarragona, farà parada un any més a Torredembarra, de la mà de la Regidoria de Cultura.

La regidora de Cultura, Núria Batet, assegura que "estem compromesos amb la cultura i poder gaudir-la amb les mesures de seguretat pertinents. Cal donar suport a aquest sector que travessa especials dificultats i és per això que enguany, més que mai, creiem del tot necessari seguir col·laborant amb aquest festival referent. El REC ens acosta edició rere edició autèntiques joies de l'art cinematrogràfic i tenim la voluntat d'aproximar algunes d'aquestes obres al públic torrenc".

Les dues projeccions previstes són 'La Innocència', el divendres 18 de setembre, i 'Supa Modo', el dissabte dia 19.

Sinopsis

La Inocencia (Divendres, 18 de setembre, a les 20.30 h, al Casal Municipal)

Lis viu amb la seva família a un petit poble de Castelló. És una adolescent que somia amb convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble, tot i que per aconseguir-ho haurà d'enfrontar-se amb els seus pares. És estiu, i es passa el dia al carrer amb les amigues, i flirtejant amb el seu xicot, uns anys més gran que ella. La manca d'intimitat i el xafardeig constant obliguen a Lis a dur la relació en secret per a que no arribi als seus pares. Una relació que canviarà la seva posició al món. Amb una capacitat innata per a mostrar la vida a un poble petit des dels ulls d’una jove, Lucía Alemany presenta mitjançant el seu microcosmos els diversos obstacles als quals s’enfronta la dona adolescent en un entorn contemporani. Amb el descobriment per a la gran pantalla d’un bon pom de joves actrius, 'La Inocencia' presenta un retrat naturalista, però també dinàmic, fresc i directe, d’un estiu que no voldríem que acabés mai. I tot, ben a prop del Delta.

Supa Modo (Dissabte, 19 de setembre, a les 19.30 h, al Casal Municipal)

Jo, una nena de nou anys, està boja per les pel·lícules d’acció i somia amb ser una superheroïna. El seu desig més gran és rodar una pel·lícula i protagonitzar-la. Gràcies a la seva imaginació oblida que està en fase terminal d’una greu malaltia. La seva germana ja no aguanta veure la riallera Jo passar el temps que li queda en un llit, i l’anima a fer servir els seus poders màgics. De pas, convenç tot el poble perquè faci realitat el somni de la nena. Un meravellós cant a la vida, carregat d’emocions, que ens transporta a un petit poble de Kenya.

Les projeccions són amb aforament limitat i mesures Covid-19. En aquest web, podeu fer la reserva prèvia d'entrades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: