Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival EVA Penedès engega a les xarxes socials amb els #TastetsEVA

Aquest divendres 5 de juny el festival s'inicia amb un tast dels espectacles programats en directe que s'ajornen als propers mesos

Cartell del 16è festival de narració i tradició oral En Veu Alta (EVA) Cartell del 16è festival de narració i tradició oral En Veu Alta (EVA) FESTIVAL EVA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 05 Juny 2020 08:22

La 16a edició del Festival En Veu Alta s'inaugurava aquest divendres 5 de juny al Penedès. L’EVA ha modificat calendari i els espectacles, repartits en una vintena de municipis penedesencs, s’estan reprogramant entre els mesos de juliol i octubre. De moment, però, i mentre no arriben les propostes en viu, el festival ha obert edició de manera virtual. El primer acte va ser aquest dijous 4 de juny, a través de la plataforma Zoom, amb una xerrada dedicada a l’ofici i el fet narratiu, a aquest art escènic i, alhora, forma de literatura.

Aquest divendres el festival llançarà a xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebok i Youtube) els primers #TastetsEVA, vídeos d’entre un i quatre minuts que permetran al públic amb set d’EVA començar a tastar algunes de les propostes d’enguany. La proposta vol ser també una aposta per mantenir viu el sector cultural remunerant as artistes aquests vídeos fets des del confinament amb un bocí del seu espectacle. Les càpsules dels #TastetsEVA s’emetran també a través de Televisió El Vendrell i Penedès Televisió gràcies a la col·laboració d’aquests mitjans públics amb el festival.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: