Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Se suspèn la 20a Nit de Bruixes d'Altafulla arran de la pandèmia per la Covid-19

La regidoria de Turisme està treballant per oferir una mostra en forma de tast virtual

La regidoria de Turisme està treballent per oferir una mostra de la 'Nit de Bruixes' en forma de tast virtual La regidoria de Turisme està treballent per oferir una mostra de la 'Nit de Bruixes' en forma de tast virtual AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Juny 2020 10:19

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Altafulla, que encapçala l'edil Natalia Sanz, ha anunciat la cancel·lació de la 20a edició de la Nit de Bruixes que s'havia de celebrar els pròxims dies 26 i 27 de juny.

L'edil de Turisme ha agraït la confiança i les mostres d'interès dels paradistes per la seva participació, al mateix temps que ha explicat que "per poder mantenir les mesures de seguretat sanitàries de la desescalada, veiem impossible la realització d’aquest esdeveniment".

Amb tot, des de la regidoria responsable s'està treballant en l'oferta d'una mostra en forma de tast virtual per a tots els públics, i que s'anunciarà en les properes setmanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: