Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà viurà un Carnaval de rècord

La gran rua de dissabte a la tarda estarà formada per 21 carrosses i més de 1.600 persones / L'alta participació obliga a avançar mitja hora la sortida

El fort increment de carrosses obliga a avançar mitja hora l'inici de la rua del dissabte, que sortirà a les 18h El fort increment de carrosses obliga a avançar mitja hora l'inici de la rua del dissabte, que sortirà a les 18h AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 21 Febrer 2020 16:56

Roda de Berà viurà aquest any el Carnaval més multitudinari i lluït de la seva història. La regidoria de Festes ha tancat les inscripcions i ho ha fet amb xifres rècord, 21 carrosses participaran a la gran rua de Carnaval de dissabte a la tarda, i, segons els càlculs, congregarà més de 1.600 persones. Aquesta participació, 10 carrosses més que al 2019, ha provocat que l’Ajuntament hagi modificat el recorregut de la rua i hagi avançat 30 minuts l’inici de la festa, a les 18h.

La sortida serà com sempre, des de l’escola Salvador Espriu, i el recorregut els portarà per l’avinguda Sant Jordi, la plaça Catalunya, el carrer Arc de Berà, l’avinguda Fèlix Martorell, el carrer Esports i el carrer Joan Carles I, fins arribar a l’Ajuntament.

De les carrosses inscrites, sis són de Roda de Berà, quatre vindran des del Vendrell, tres de Calafell, tres de Torredembarra, dues des de Lletger, una de Banyeres del Penedès, una de l’Arboç i una més de Santa Oliva.

La rua de la platja

Pel que fa a la rua de la platja, de dissabte al matí, hi participaran 10 carrosses. La sortida serà a les 12.30 hores a la plaça Luís del Olmo. Recorreran la plaça Mediterrani i el passeig del Port Esportiu fins arribar al passeig Marítim de Costa Daurada, on l’associació de veïns de Costa Daurada-Berà convidarà a tots els participants a un vermut.

Dissabte a la nit, el Casino Municipal acollirà la festa de Carnaval amb els djs. rodencs Enzo Ferrara, Quiles, Cristian Live i David Now.

I finalment, al diumenge a la tarda, la rua infantil comptarà amb la participació de 8 carrosses. La sortida serà des de l’avinguda Fèlix Martorell i, al son de la música recorreran l’avinguda Sant Jordi, anada i tornada, el carrer Marinada i carrer Joan Carles I, fins al Poliesportiu Municipal, on se celebrarà una festa infantil amb batalla de confeti.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: