Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Deu del Vendrell celebra un dijous ple d’actes solidaris per La Marató de TV3

El 13 de desembre acollirà dos actes solidaris per recaptar fons / El museu també col·labora amb La Creu Roja com a punt de recollida de joguines

Imatge d'arxiu del Museu Deu del Vendrell Imatge d'arxiu del Museu Deu del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Desembre 2018 08:14

Amb el lema 'La investigació dona vida' el Museu Deu s’ha afegit als actes solidaris organitzats arreu del territori per tal de recollir fons per a la investigació de la cura del càncer, tema central de la Marató de TV3 de 2018. Durant la tarda del dijous, de 17:00h a 19:00h, hi haurà un ‘Photocall solidari’ on tothom podrà fer-se una fotografia pel preu d’1€.

A les 18:00h, tindrà lloc el taller ‘Cartapesta’, realitzat per l’artista Fabio Guzmán, i on els nens de sis a dotze anys pintaran uns cors solidaris. Es tractaran d’uns cors-guardioles que es faran servir el dissabte, 15 de desembre, a la Plaça Nova en els actes organitzats per les escoles bressol Ralet Ralet i Botafoc per La Marató. Per a la realització del taller cal fer inscripció prèvia.

Tot seguit, a les 19:00h, la biòloga Joana Vicente farà una xerrada divulgativa per tal d’apropar als assistents a la realitat mèdica i humana del càncer. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Fundació La Marató de TV3, per tal de promoure la recerca biomèdica d’excel•lència, així com, la sensibilització social sobre les malalties tractades al programa.

'Cap nen sense joguina'

A banda, el Museu Deu, amb motiu de les festivitats, col·labora durant tot el mes de desembre amb La Creu Roja com a punt de recollida de joguines. Amb el lema “Cap nen sense joguina”, es vol garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines per als infants en situació de vulnerabilitat. Alhora, es pretén sensibilitzar la població sobre el valor educatiu del joc i la seva importància en el desenvolupament dels nens durant la infància.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: