Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç celebra la tradicional Setmana Santa

El 30 de març, Divendres Sant, destaca la interpretació del cant 'Stabat Mater de Pergolessi' i la processó, que clourà amb la representació de 'La Moixiganga de l'Arboç'

Imatge de la Processó de la Mare de Deú dels Dolors del 2017, a la plaça de la Vila de l'Arboç Imatge de la Processó de la Mare de Deú dels Dolors del 2017, a la plaça de la Vila de l'Arboç J.JURADO
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 23 Març 2018 19:22

La vila de l’Arboç celebra la tradicional Setmana Santa amb un intens programa d’actes que van començar dimecres amb la Celebració Comunitària de la Reconciliació i que continuen han continuat aquest divendres, a les 20h, amb la celebració de la Festivitat dels Dolors.

Els actes es reprendran el proper diumenge 25 de març, Diumenge de Rams, quan tindrà lloc al Sagrat, a les 11:30 h, la tradicional benedicció de Rams i, seguidament, l’Eucaristia de Passió a la Parròquia. El Dimarts Sant, 27 de març, els joves de l’Arxiprestat realitzaran un Via-Crucis des de Banyeres fins a l’Arboç.

Posteriorment, el 30 de març: Divendres Sant, a les 08h, el Via-Crucis acompanyat pels Pretorians Armats de l’Arboç transcorrerà pels carrers de la vila, a les 20h a la Parròquia, el solistes de la Coral Polifònica del Vendrell interpretaran el cant 'Stabat Mater de Pergolessi', i, seguidament, tindrà lloc la processó pels carrers de l’Arboç, que conclourà amb la representació de 'La Moixiganga de l’Arboç', interpretada per l’Elenc Artístic Arbocenc i que comptarà amb la participació del grup de grallers “Els Cofins”.

Diumenge Sant, 1 d’abril, el grup de Caramelles de l’Arboç cantarà aquestes tradicionals cançons pels avis de l’Hospital de Sant Antoni Abat i, desprès, pels carrers de l’Arboç.

Tots els actes han estat organitzats per la Parròquia Sant Julià de l’Arboç, la Confraria de la Mare de Deu dels Dolors, el Cos de Portants del Sant Crist i els Pretorians Armats de l’Arboç amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: