Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El FEC celebra 20 anys amb una edició especial i gratuïta dedicada al públic

El Festival Europeu de Curtmetratges tindrà lloc del 22 al 24 de març al Teatre Bartrina i oferirà una retrospectiva dels millors curts europeus i catalans seleccionats pel festival els darrers anys

El Festival Europeu de Curtmetratges (FEC) tindrà lloc del 22 al 24 de març al Teatre Bartrina El Festival Europeu de Curtmetratges (FEC) tindrà lloc del 22 al 24 de març al Teatre Bartrina FEC
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Març 2018 08:40

El FEC Festival Europeu de Curtmetratges ha presentat la programació de la vintena edició, amb una programació especial dedicada al públic i amb una actuació musical sorpresa com a cloenda. El Festival tindrà lloc del 22 al 24 de març al Teatre Bartrina i ofereix una retrospectiva dels millors curtmetratges europeus i catalans seleccionats pel festival els darrers anys.

La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, ha destacat que "després de dues dècades de recorregut, el FEC s'ha consolidat com un dels principals festivals dedicats a curtmetratges de ficció europeus, l'únic d'aquestes característiques a Catalunya, i que com dèiem ha contribuït a projectar el potencial dinamitzador cultural de Reus".

Accés gratuït a les sessions

La d’enguany serà una edició especial, amb accés gratuït a totes les sessions, en la que el FEC Festival vol retre especial homenatge al públic que, edició rere edició, s’ha mantingut fidel a les sessions. Aquest any la secció Panorama (no competitiva) reunirà d’una banda una selecció de 13 curtmetratges europeus del darrer any, 3 dels quals són d’autoria catalana. I d’altra banda, la secció Retrospectiva aixoplugarà 15 curts que han participat en edicions anteriors del FEC Festival.

També, com cada any, el festival completa la seva programació amb un seguit d’activitats paral·leles, com el concurs de Microfilms (patrocinat per Vermuts Miró amb un 1r premi de 800€ i un 2n premi de 600€), el taller d’animació Minicurts, les projeccions especials per a joves de l’Aula de Cinema / Reality Bites o Drugmetratges, sessions infantils i la tradicional festa de cloenda amb un concert musical sorpresa.

Durant la cloenda el FEC Festival reconeixerà amb el seu premi honorífic el polifacètic artista de Vinaròs, Carles Santos, desaparegut el passat desembre de 2017 i amb qui el festival havia mantingut una estreta relació, havent-hi participat com a jurat del FEC en dues ocasions i a qui el certamen li havia dedicat una exposició fotogràfica a la Torre del Port de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: