Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Teatre, música i Setmana Santa centren l'activitat cultural del Port de Tarragona

El taller de teatre musical 'Mamma Mia', la 4a Trobada de Bandes de Setmana Santa i l'exposisció 'Jazz Blach & White' són algunes de les propostes per aquest cap de setmana

Imatge d'arxiu d'un dels grup del taller de teatre musical 'Mamma Mia' Imatge d'arxiu d'un dels grup del taller de teatre musical 'Mamma Mia' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 09 Març 2018 08:15

Les activitats del Moll de Costa durant aquest cap de setmana se centren en actuacions musicals tant al Teatret del Serrallo com en l’espai obert del Moll. El Teatret impulsa divendres, 9 de març, a les 21h; dissabte, 10 de març, a les 18 i 22 h, i diumenge, 11 de març, a les 18 h, el taller de teatre musical ‘Mamma Mia’, una activitat de pagament, que cal reservar a formaciotmt@hotmail. La segona activitat és la 4aTrobada de Bandes de Setmana Santa, que organitza l’Associació del Pas de la Presa de Jesús. L’itinerari anirà de les Escales Reials fins a la pèrgola del Serrallo, diumenge, 11 de març, de les 11.45 a les 13.30 h.

Durant aquest mes es pot veure al Refugi 1, l’exposició 'Jazz Black & WHITE' de Juan José Hernández, que restarà oberta fins a l’1 d’abril. Aquesta mostra es pot visitar els divendres, de 16 a 19 h; dissabtes, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d’11 a 14 h. Està inspirada en la transcendental intimitat que envolta les Jam Sessions de música, on les frases musicals es fusionen amb els clarobscurs. L’autor ha treballat bàsicament el blanc i negre, i utilitza els traços per insinuar al subjecte musical esbossant el moviment en interpretar la música.

Fotografia i art

Al vestíbul del Museu del Port, també es pot visitar la mostra fotogràfica “Compartint la mar amb... la vestimenta”, en l’horari habitual del Museu, amb entrada lliure. L’exposició reuneix diverses fotografies amb la vestimenta relacionada amb el món de la mar des dels anys vint fins al vuitanta del segle XX. Un total de 25 fotografies en blanc i negre que es complementen amb objectes característics de cadascun dels tres àmbits representats a la mostra: el món pesquer, el lleure amb els esports i el treball portuari.

També que es poden visitar aquest cap de setmana, d’entrada lliure, al Moll de Costa són “Cos social [Lliçó d'anatomia]” de Joan Morey al Tinglado 2 (Centre d’Art de Tarragona) i “El ’otro’ Bigas Luna. La seducción de lo tangible”, al Tinglado 1, comissariada per Raquel Medina i realitzada conjuntament amb el Museu d’Art Modern de la Diputació. El recorregut expositiu repartit entre ambdós espais abasta totes les tipologies que va desenvolupar Bigas Luna des dels seus inicis (performance, fotografia, instal·lacions, dibuix, pintura...).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: