Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle 'Cinema en família' s'acomiada amb més de 600 espectadors

Aquest diumenge 25 de febrer, a les 17 h, es projectarà l'última pel·lícula del cicle a l'Auditori Diputació

Fotograma de la pel·lícula 'L'illa dels records i el mirall màgic', dirigida per Shinsuke Sato Fotograma de la pel·lícula 'L'illa dels records i el mirall màgic', dirigida per Shinsuke Sato CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 23 Febrer 2018 09:48

L'Auditori de la Diputació de Tarragona acollirà aquest diumenge 25 de febrer la darrera pel·lícula del cicle 'Cinema en família'. Organitzada per la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t, aquesta segona edició de l'activitat ha portat a l'Auditori més de 600 espectadors des del mes de novembre del 2017 fins al mes de febrer del 2018. Una segona edició que ha superat el nombre d'assistents de la primera, que va comptar amb prop de mig miler d'espectadors.

'L'illa dels records i el mirall màgic' (Hottarake No Shima - Haruka to Maho no Kagami), dirigida per Shinsuke Sato, ha estat el film escollit per cloure el cicle, nominada a Millor llargmetratge d’animació per a nens al Festival de Sitges 2009. La mare de Haruka va morir quan ella era petita. El seu pare només pensa en la feina i ella decideix viure a casa de l'àvia. La seva vida farà un tomb quan conegui una curiosa criatura que la portarà fins a l'illa dels records. La projecció tindrà lloc a les 17 h i les entrades es podran adquirir al mateix auditori una hora abans de la sessió, tindran un cost de 5 € i per la compra de més d'una entrada s'aplicarà un descompte de 2x1.

La programació Cinema en Família de la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t és una aposta pel cinema familiar de qualitat, una activitat lúdica i cultural que té com a objectiu dotar la ciutat de Tarragona d'una programació de cinema pensada per a tots els públics. En aquesta segona edició s'han projectat un total de 12 pel·lícules de diverses nacionalitats i reconegudes per la crítica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: