Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Activitats per gaudir en família al Port de Tarragona

L'exposició fotogràfica per descobrir 'Tarragona sota el mar' clou el 25 de febrer / Els més petits podran gaudir diumenge al migdia del conte taller 'Petits petons'

L'exposició fotogràfica 'Tarragona sota el mar. Una mostra de la vida al Parc Subaquàtic' clou aquest diumenge 25 de febrer L'exposició fotogràfica 'Tarragona sota el mar. Una mostra de la vida al Parc Subaquàtic' clou aquest diumenge 25 de febrer CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 23 Febrer 2018 08:49

Aquest diumenge, 25 de febrer, clou l’exposició fotogràfica 'Tarragona sota el mar. Una mostra de la vida al Parc Subaquàtic' impulsada per la Societat d’Exploracions Submarines (SES) al Refugi 1 del Moll de Costa. És una oportunitat única de poder contemplar el fons marí de les nostres costes i, especialment, de l’entorn de la ciutat de Tarragona. L’exposició complaurà tant als amants de les activitats aquàtiques com el busseig com als interessants en el fons marí tarragoní. En el marc d’aquesta exposició es fan les darreres conferències en el mateix espai: ‘Història del busseig’ impartida per la Societat d’Exploracions Submarines, el divendres, 23 de febrer, a les 19 h i ‘Organització i Serveis’ (GIS), el dissabte, 24 de febrer, a les 11 h. L’entrada a tots els actes és lliure.

Cicle 'Teatret Familiar'

D’altra banda, a prop del Refugi, tindrà lloc la segona activitat del cicle ‘Teatret Familiar’ organitzada pel Teatret del Serrallo i adreçada a un públic a partir dels 4 anys. Un conte taller que sota el títol ‘Petits petons’, el diumenge 25 de febrer, a les 12 hores, ens farà escoltar què ens diu la Rat Cebrián. La contacontes ens proposa una sessió de contes molt especial, on els animals més menuts mostren sensacions i sentiments que també tenim les persones. Per a accedir a l’acte, cal inscriure’s al web participo.cat.

Vestits d'època, Joan Morey i Bigas Luna

Al vestíbul del Museu del Port, també es pot visitar l’exposició fotogràfica 'Compartint la mar amb... la vestimenta', en l’horari habitual del Museu, amb entrada lliure. L’exposició reuneix diverses fotografies amb la vestimenta relacionada amb el món de la mar des dels anys vint fins al vuitanta del segle XX. Un total de 25 fotografies en blanc i negre complementades amb objectes característics de cadascun dels àmbits representats que conformen la mostra en tres àmbits expositius: el món pesquer, el lleure amb els esports i el treball portuari.

D’altres exposicions que es poden visitar aquest cap de setmana, d’entrada lliure, al Moll de Costa són 'Cos social [Lliçó d'anatomia]' de Joan Morey al Tinglado 2 (Centre d’Art de Tarragona) i 'El 'otro’ Bigas Luna. La seducción de lo tangible', al Tinglado 1, comissariada per Raquel Medina i realitzada conjuntament amb el Museu d’Art Modern de la Diputació. El recorregut expositiu repartit entre ambdós espais abasta totes les tipologies que va desenvolupar Bigas Luna des dels seus inicis (performance, fotografia, instal·lacions, dibuix, pintura...).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: