Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Rambla Nova es vestirà de colors per rebre l’Any Xinès del gos

La primera cursa de l’horòscop xinès tindrà lloc el diumenge 25 de febrer, a les 10h, a la Rambla Nova de Tarragona, a l’altura del monument als castells

Celebració de l'Any Nou Xinès del gos al Campus Catalunya de la URV Celebració de l'Any Nou Xinès del gos al Campus Catalunya de la URV CEDIDA
Cultura Laia Molné
Dimarts, 20 Febrer 2018 11:29

L’Any Nou Xinès, dedicat aquest any al gos, comptarà a Tarragona amb un gran nombre d’activitats i tallers que es celebraran a Rambla Nova, aquest diumenge 25 de febrer. Per celebrar aquesta festa tradicional, s’ha traslladat l'activitat, per primera vegada, al centre de la ciutat, tal com explica la professora de xinès del Centre d’Estudis Hispànics de la URV, ZHU, Rongrong, per poder “apropar la cultura xinesa a la població”.

La festa tindrà com a novetat una cursa pel centre de la ciutat, que sortirà des del mateix monument dels castells a les 10:30h, després d’una concertació convocada a les 10:00 h. El preu de la cursa serà de 10€ per persona, 8€ amb el carnet de la URV. Aquesta carrera pretén fer un paral·lelisme amb la llegenda xinesa sobre la cursa d’animals que va decidir l’ordre de l’horòscop xines i també amb la cursa típica de Sant Silvestre.

Durant tot el dia és durant a terme tallers i activitats a la Rambla Nova, al tram dels castellers, fins a aproximadament les 14:00 hores. Algunes de les activitats seran: Taller de pa xinès, degustació de tè, taller de cal·ligrafia, vestits tradicionals, jocs de taula, danses típiques, Kungfu i Tai-txi, entre altres activitats.

Els interessats es poden apuntar a la cursa a ‘el gimnàs’ de Tarragona, situat al carrer Reding, 17, a Esports Armobal, al carrer Cambrils, 4 de Reus, o online a través de https://webtretzesports.wixsite.com/cursaanynouxines..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: