Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Santa Coloma de Queralt mostra com era ‘Europa fa un milió d’anys’

L’exposició s’inaugurarà aquest 15 de febrer i serà visitable fins al 5 de març al Castell dels Comtes del municipi

L'exposició 'Com era Europa fa un milió d'anys?' que s'inaugura aquest dijous 15 de febrer L'exposició 'Com era Europa fa un milió d'anys?' que s'inaugura aquest dijous 15 de febrer LLUÍS BATISTA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 15 Febrer 2018 09:40

Com era Europa fa un milió d’anys?, aquesta és la pregunta que pretén respondre la nova mostra didàctica que s’exposa al Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt, del 15 de febrer al 5 de març. Per inaugurar l’exposició durant el dijous 15 de febrer s’organitzaran diverses visites de la mà de l’arqueòleg i responsable de l’Àrea de Socialització de l’IPHES, Lluís Batista, amb 150 alumnes de les escoles de primària Vedruna i Cor de Roure i de l’Institut Joan Segura del municipi.

La mostra, inclosa dins del programa ‘exposicions itinerants’, de la Diputació de Tarragona ja ha viatjat per tot el territori aconseguit un total de més de 90.000 visitants. D’aquesta manera la Diputació pretén fomentar el dinamisme cultural i fer arribar l’oferta expositiva arreu de la de demarcació.

L’exposició

En aquesta mostra, a través de plafons i reproduccions, es constata com es va configurar progressivament els actuals continents i com les variacions climàtiques van determinar l’aparició d’una vegetació i fauna específica, entre elles l’espècie humana, en diferents localitzacions geogràfiques. Per fer el muntatge expositiu s’han utilitzat recreacions de paisatges de l’època i grans escenografies. Entre els objectes destacats podem observar les reproduccions a escala d’un Homotherium latidens, un gran felí, i de dos Homo antecessor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: