Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els còmics s'afegeixen al concurs literari ‘Relats de Dones’ de Tarragona

El primer premi tindrà un valor de 200€ i la convocatòria serà oberta fins al 25 de febrer

Participants del concurs 'Relats de Dones' en una edició anterior Participants del concurs 'Relats de Dones' en una edició anterior CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Febrer 2018 11:54

La 18a edició del concurs literari ‘Relats de Dones’ de Tarragona, obert per a participants de mínim 16 anys, conta enguany amb una novetat; no només es podran presentar narracions curtes, sinó també còmics. Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol animal a les noies més joves a participar-hi.

Els relats poden ser en català o castellà i han de tenir una extensió màxima de 4 folis. Pel que fa al còmic s’acceptaran tècniques informàtiques i tindran una extensió màxima de 6 pàgines a una sola cara.

Els treballs s’acceptaran fins al 25 de febrer i els premis s’entregaran el dia de la Dona, 6 de març. El primer premi de Relats serà un xec regal per valor de 200€; el segon premi, 100€ i, el tercer, 50€. Pel que fa al Còmic tindrà un únic premi de xec regal per valor de 150€.

Les bases de la convocatòria es poden consultar a aquest enllaç.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: