Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Morell escalfa motors per un Carnaval molt engrescat

El nombre de participants augmenta i un total de 10 comparses participaran aquest any en la rua de Carnaval

Imatges del Carnaval de 2016 al Morell Imatges del Carnaval de 2016 al Morell CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 09 Febrer 2018 10:14

El Morell es disfressarà de festa del 9 a l’11 de febrer inaugurant el Carnaval aquest divendres 9 de febrer amb la rueta d'aquesta tarda que compta amb 500 petits i petites participants de la Llar d’Infants municipal i l’escola Ventura Gassol. Seguidament se celebrarà la Petita gran festa de Carnaval amb taller de pintacares i animació infantil a càrrec la Companyia Alea Teatre amb l’espectacle ‘De vintage’.

El dissabte 10 de febrer la rua es passejarà pels carrers del Morell, amb inici a la Rambla Joan Maragall. Acabat el recorregut es celebrarà el tradicional sopar i la revetlla de disfresses amb Disco Mòbil al Pavelló Municipal. Per acabar la nit el Rei Carnestoltes entregarà l’escombra d’or 2018 a la comparsa guanyadora de la rua.

Per acabar, el diumenge, se celebrarà la festa del confeti a partir de les 17 hores a la plaça de la Font, amb el ‘Grup Xiruca’ com a banda sonora. En acabar la tarda es procedirà a la crema del Rei Carnestoltes, acte amb què es clouran les activitats de Carnaval del Morell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: