Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Falset presenta ‘el carnaval més animal’ amb l’orquestra Camerata XXI’

L’acte serà el diumenge 4 de febrer, a les 18h, al Teatre l’Artesana

Imatge dels músics de l'orquestra 'Camerata XXI' Imatge dels músics de l'orquestra 'Camerata XXI' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Febrer 2018 09:50

L’orquestra ‘Camerata XXI’, amb més de déu anys d’experiència, presentarà el proper diumenge 4 de febrer, a les 18h, al Teatre l’Artesana de Falset ‘el Carnaval més animal’ amb un preu anticipat de 10€ per adults i 8€ per infants i amb un preu a taquilla de 12€ per adults i 10€ per infants.

‘El Carnaval més animal’ explica la història dels animals que es reuneixen en una clariana del bosc per a decidir qui escullen de rei. Cada animal exposarà els pros i contres de la seva tria. Aquesta anècdota permetrà als músics afegir gags i històries divertides en el concert, però també serà una metàfora de les relacions de la humanitat, on sovint s’imposa el més fort i no aquell qui pugui tindre el major consens.

‘Camerata XXI’ està formada per músics, ajuntaments i institucions del territori que dediquen els seus esforços a representar i difondre la música als municipis que “no poden ser representats per la seva pròpia demarcació”, segons defensa el president de la formació, Xavier Blanc Navarro. L’orquestra ‘Camerata XXI’ va ser l’encarregada de realitzar el concert oficial de presentació de la candidatura de la ciutat de Tarragona com a Capital Europea de la cultura l’any 2008. La formació ha realitzat, també, una gira de concerts pel Japó i ha actuat en totes les edicions del Festival Internacional Pau Casals del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: