Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CIMALSA adjudica els treballs d’excavació arqueològica al LOGIS Intermodal Montblanc

Els treballs tindran un termini d’execució de quatre mesos i s’han adjudicat per un import de 46.000 euros

L'espai que es preveu que ocupi el futur LOGIS Intermodal Montblanc de CIMALSA L'espai que es preveu que ocupi el futur LOGIS Intermodal Montblanc de CIMALSA CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Gener 2018 11:36

CIMALSA ha encarregat els treballs d’excavació arqueològica en extensió del jaciment Mitja Lluna II, amb restes romanes però sense evidències estructurals, que afecta a la vialitat del polígon 1 del LOGIS Intermodal Montblanc.

Aquests treballs es realitzaran en compliment als requeriments de l’informe del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que obliga a la desafectació de la zona qualificada de vialitat per poder aprovar el projecte d’urbanització. Els treballs han estat adjudicats a l’empresa A priori Cultural SL per un import de 46.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos.

CIMALSA segueix, per tant, els passos necessaris per poder atendre les futures demandes de sòl logístic a la demarcació de Tarragona a través, entre d’altres, del desenvolupament del LOGIS Intermodal Montblanc.

Aquest centre d’activitats logístiques i de valor afegit s’ubicarà a Montblanc, al costat de l’accés a l’autopista AP-2, i també disposarà d’accés a la futura autovia A-27 –Tarragona, Montblanc, Lleida- així com a la carretera C-14 –Reus, Montblanc, Tàrrega-. També es preveu un futur accés ferroviari a la via d’ample ibèric Barcelona-Saragossa-Madrid.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: