Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu de Reus organitza visites especials al refugi de la Patacada pel 80è aniversari dels bombardejos

L’Arxiu de Reus acollirà la conferència ‘Plegar els morts amb pales. Els bombardeigs de l’hivern de 1938’, el 24 de gener

Imatge de l'impacte dels bombardeigs després de la guerra civil espanyola Imatge de l'impacte dels bombardeigs després de la guerra civil espanyola CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 Gener 2018 11:19

El Museu de Reus organitza un programa de visites especials al refugi antiaeri de la Patacada amb motiu del 80è aniversari dels bombardejos de l’aviació feixista sobre la ciutat l’hivern de 1938. S’han programat visites obertes al públic en general el dissabte 20 i els dimarts 23 i 30 a les 17.30 hores, les visites concertades amb centres educatius seran els dies 22, 24, 25, i 31 de gener i 1 de febrer. A partir de febrer, es preveu que els dimarts no festius a les tardes es puguin realitzar visites amb reserva prèvia.

Per altra banda, l’Arxiu de Reus acollirà la conferència ‘Plegar els morts amb pales. Els bombardeigs de l’hivern de 1938’ a càrrec del doctor en història Ezequiel Gort, el dia 24 de gener a les 19.30 h, que s’emmarca dins el cicle sobre memòria oral que organitzen Carrutxa i el departament de cultura de la generalitat.

En aquestes activitats en commemoració del 80è aniversari dels bombardejos, es repartirà un fulletó que ha publicat el museu de Reus sobre la destrucció del patrimoni de la institució arran dels bombardejos amb un text de l’historiador Jaume Massó i imatges captades per diversos fotògrafs, i que s’acompanyarà amb articles en edició digital a diverses publicacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: