Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona recupera el concert de Carnaval amb la Pegatina com a protagonista

La cita serà el proper 9 de febrer a la Tarraco Arena Plaça (TAP) i les entrades ja estan disponibles

Imatge del grup La Pegatina Imatge del grup La Pegatina CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 Gener 2018 10:33

Tarragona tornarà a tenir el concert de Carnaval aquest any. El proper 9 de febrer, la Tarraco Arena Plaça (TAP) acollirà la tradicional celebració que la ciutat havia perdut en els darrers anys. El popular grup La Pegatina avançarà l’inici de la seva nova gira internacional i l’estrena del seu disc actuant a Tarragona per fer ballar a tots els tarragonins al ritme de les seves contagioses melodies. Es tracta d’una festa pensada per a tots els públics, amb els rumberos de La Pegatina com a plat fort indiscutible de la celebració. Els acompanyaran els millors dj de l’escena mestissa del Camp de Tarragona amb Djeila, DjOGT i Cris&Petes per convertir la TAP en la pista de ball més gamberra.

També hi haurà diverses foodtrucks que permetran sopar abans que arrenqui i durant tot el concert. #Ungotperfestes tornarà a sortir al carrer per fer l’esdeveniment més sostenible i estarà present en aquest concert. Es farà servir el got reutilitzable dins del recinte i l’organització recomana portar-lo de casa.

Recuperació de la festa

La festa de Carnaval havia quedat coixa durant els darrers anys quan havia desaparegut el concert previ a Carnaval, un dels actes més multitudinaris de la programació en el passat. D’aquesta manera, gràcies a la iniciativa de la Cooperativa Combinats, es recupera la festa popular amb la idea que torni a ploure confeti sobre la ciutat i es converteixi en un punt de trobada de tots els ‘comparseros’ i amants del Carnaval del Camp de Tarragona.

Entrades

Les entrades anticipades ja estan a la venda a través d’aquesta plataforma. A partir del divendres, 19 de gener, es podran adquirir a les botigues El Lloro –a Tarragona-, Bat a Bat –a Reus- i El Safareig –a Valls-. Les entrades anticipades tindran un preu de 15 euros i seran gratuïtes per als menors de 12 anys; mentre que el mateix dia del concert es podran adquirí a les guixetes de la TAP per 18 euros. Cal recordar que els menors de 16 anys hauran d’accedir acompanyats d’un adult.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: