Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Tierra Firme’ és la pel·lícula d’aquest mes al Cicle Gaudí de Montblanc

La producció catalana es pot veure aquest divendres 19 de gener, a les 22 hores, al Teatre Cinema del Casal Montblanquí

Fotograma de 'Tierra Firme' el film que es projectarà aquest divendres al Teatre Cinema del Casal Montblanquí Fotograma de 'Tierra Firme' el film que es projectarà aquest divendres al Teatre Cinema del Casal Montblanquí CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 19 Gener 2018 12:32

La nova sessió del Cicle Gaudí se celebrarà aquest divendres 19 de gener amb la projecció de la pel•lícula ‘Tierra Firme’. El film, que es projectarà, a les 22h, al Teatre Cinema del Casal Montblanquí, és una producció catalana que ha estat escollida recentment com a millor pel·lícula als Premis Dant Jordi de cinema.

Sinopsis del film

Dues dones, l’Eva i la Kat, i el millor amic d’una d’elles, en Roger. Un vaixell als Canals de Londres i una pregunta: és possible viure l’amor, la família i la vida de maneres tan diferents i, tot i així, mantenir-se units?
‘Tierra Firme’ està dirigida per Carlos Marqués-Marcet i protagonitzada per Oona Chaplin, Natàlia Tena, David Verdaguer i Geraldine Chaplin, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: