Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils a punt per als Tres Tombs

El municipi celebra la festa tradicional de Sant Antoni, aquest cap de setmana

Imatge d'una edició passada dels Tres Tombs de Cambrils Imatge d'una edició passada dels Tres Tombs de Cambrils CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 Gener 2018 12:39

Arriba la festa de Sant Antoni a Cambrils aquest cap de setmana, organitzada per l’Ajuntament de Cambrils en col·laboració amb la Cooperativa Agrícola. Els actes d’aquesta festa de la pagesia, en honor al patró dels animals domèstic i de treball, comencen el dissabte 20 de gener amb l’esmorzar popular a base de llonganissa, cansalada i pa torrat, a les instal•lacions de la cooperativa. L’endemà, durant el matí les cavalleries es concentraran a la zona del parc del Pinaret per participar en l’acte central del programa. Després de la missa a l’ermita de la Mare de Déu del Camí, el mossèn farà la benedicció dels animals.

Seguidament començarà la cavalcada dels Tres Tombs, encapçalada pel grup de Timbalers Cop de Cap de Cambrils, que donarà tres tombs al voltant de l’ermita acompanyada de carros tradicionals i cavalls. Per acabar la festa, el palau municipal d’esports acollirà un concert a les 18 hores i a les 19 hores el ball de Sant Antoni amb l’Orquestra Rosaleda, l’entrada serà gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: