Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’auditori de la Diputació de Tarragona reivindica la música clàssica amb Beethoven i Brahms

El trio Kaukokaipuu oferirà un recital de música clàssica aquest dimarts 16 de gener a la ciutat de Tarragona

D'esquerra a dreta: Ester Lecha, Pau Rodríguez i Marina Vidal, els components del trio Kaukokaipuu D'esquerra a dreta: Ester Lecha, Pau Rodríguez i Marina Vidal, els components del trio Kaukokaipuu CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Gener 2018 11:28

El trio Kaukokaipuu, format per Pau Rodríguez (clarinet), Marina Vidal (violoncel) i Ester Lecha (piano) ofereix un recital amb diverses obres de Beethoven i Brahms, les quals estan datades entre mitjans del segle XVIII i el segle XIX i una obra contemporània de Josep Maria Guix. El concert es realitzarà a l’auditori de la Diputació de Tarragona, aquest dimarts 16 de gener, a les 20 hores.

Kaikokaipuu és una paraula d’origen finlandès, lloc de residència actual dels intèrprets, que expressa el sentiment d’explorar nous llocs i aprendre de nous mons. El trio es va formar el setembre de 2014 a l’Acadèmia Sibelius d’Hèlsinki i es dediquen a combinar peces de música clàssica amb altres de contemporànies, contrastant dos estils completament diferents.

El concert del trio de clarinet, violoncel i piano inclou ‘Soroll d’aigua’ de Josep Maria Guix, el ‘Trio op.11 en Si b major’ de Beethoven i el ‘Trio op. 114 en La menor de Johannes Brahms

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: