Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vint anys del Pessebre vivent de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

El Pessebre dels Estels se celebra a la Masia de Castelló, un poble medieval deshabitat que es pot visitar els dies 23, 26 i 30 de desembre i el 6 de gener

Imatge d'arxiu d'una escena del Pessebre dels Estels de la Masia Castelló Imatge d'arxiu d'una escena del Pessebre dels Estels de la Masia Castelló RAFAEL LÓPEZ MONNÉ
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Desembre 2017 13:07

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant celebra la seva vintena edició amb l’estrena de noves escenes i espectacles que es podran visitar durant quatre dies, un dia més que els anys anteriors. El pessebre vivent se celebra en un poble medieval deshabitat que recupera la vida durant les festes de Nadal gràcies a aquesta activitat que impulsa l’Associació Masia Castelló, amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Un grup de 220 actors i més de 100 voluntaris representaran un total de trenta-vuit escenes que inclouen noves propostes com la recuperació d’un corral vell per posar l’establia del naixement en un lloc més cèntric de Castelló o l’obertura del celler de ‘Cal Santo’, una de les cases importants de Castelló del segle XVII i que encara queda dempeus. El pessebre ja va obrir les portes el 23 de desembre i ara es podrà visitar els dies 26 i 30 de desembre i el 6 de gener. Les entrades inclouen un berenar i es podran comprar al poble o online (www.masicastello.cat), tindran un preu de 4 euros per als nens d’entre 4 i 9 anys i de 7 euros per a la resta del públic.

Castelló és un poble medieval del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant deshabitat des de mitjans de segle XX. L’entitat que organitza el pessebre vivent, l’Associació Masia de Castelló, s’encarrega de reconstruir des de 1997 l’aspecte físic del poble i habilitar-lo durant l’època nadalenca, sempre amb finalitats públiques. Actualment, els treballs de desenrunament se centren en la reconstrucció de ‘Cal Santo’, una casa pairal del segle XVII.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: