Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou llibre sobre l’origen feudal de Torredembarra

El llibre ‘Quan la Torre fou dita d’en Bares’ es presentarà aquest dissabte 16 de desembre, a les 12h, a la Biblioteca Mestra María Antonia

La Torre de la Vila és l'edificació més antiga de Torredembarra, probablement del segle XII o XIII, i podria formar part del castell vell La Torre de la Vila és l'edificació més antiga de Torredembarra, probablement del segle XII o XIII, i podria formar part del castell vell TURISME DE TORREDEMBARRA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 15 Desembre 2017 16:17

El llibre guanyador de la XI Beca de Recerca Històrica de Torredembarra Manuel Crehuet ‘Quan la Torre fou dita d’en Bares’, de l’historiador Ramon Serra Rial, contesta a preguntes com quin és l’origen de la Torre d’en Barres? o com es va desenvolupar el nucli urbà de la primitiva domus de la Torre?

La presentació d’aquest llibre sobre la conquesta i feudalització del Baix Gaià (segles XI-XII) tindrà lloc, aquest dissabte 16 de desembre, a les 12h a, a la sala de formació de la Biblioteca Mestre Maria Antonia, i anirà a càrrec d’Antoni Virgili, professor d’Història Medieval de la UAB.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: