Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils comença les activitats de Nadal

Els actes duraran tot un mes i els Reis Mags d’Orient arribaran carregats de novetats

Presentació del cartell de l'arribada dels Reis d'Orient i de les activitats de Nadal Presentació del cartell de l'arribada dels Reis d'Orient i de les activitats de Nadal CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 14 Desembre 2017 16:21

Cambrils té llest el programa de Nadal, que començarà el 15 de desembre amb la lectura del 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Segarra i s'allargarà fins al 14 de gener. Unes quinze entitats del municipi han col·laborat amb l'Ajuntament per organitzar els actes d'aquesta edició, d'entre els quals destaquen l'edició especial d'aniversari de Tallers Oberts, el Concert de Nadal i el concert solidari per la Marató de TV3, les representacions teatrals o la Nit de Cap d'any Jove. A més, aquest any l’arribada dels Reis d'Orient incorpora diverses novetats.

Les associacions de comerciants també col·laboren amb activitats com la pista de patinatge situada a la plaça del Pòsit o el taller infantil de cuina al Mercat de la Vila. Pel que fa al Parc de Nadal, obrirà del 27 al 30 de desembre a la tarda, al Palau Municipal d'Esports i tindrà un preu de 4 euros per dia.

Per primer cop, l'arribada dels Reis d'Orient el dia 5 comptarà amb activitats d'animació prèvies durant la tarda per fer més entretinguda l'espera. També estrenaran tres trons de fusta nous, una rèplica dels de les carrosses, quan arribin a la plaça de l'Ajuntament. Finalment, seguint la tradició del municipi, els Reis faran el repartiment de regals casa per casa a aquells nens que ho hagin sol·licitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: