Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Concurs Nacional de Fotografia ‘Ciutat de Valls’ es convoca en forma de beca

Enguany la temàtica serà la dona i la terra i el treball premiat rebrà una dotació de 900 euros

Cartell del Concurs Nacional de Fotografia Ciutat de Valls que convoca anualment l'Institut d'Estudis Vallencs Cartell del Concurs Nacional de Fotografia Ciutat de Valls que convoca anualment l'Institut d'Estudis Vallencs CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Desembre 2017 18:06

L'Institut d'Estudis Vallencs (IEV) ofereix la 'Beca de fotografia Pere Català i Pic' coincidint amb la trentena edició del Concurs Nacional de Fotografia 'Ciutat de Valls' que l'entitat convoca anualment. La Beca està dotada amb 900 euros i agafa com a marc físic l'Alt Camp, amb una temàtica al voltant de la dona i la terra. La convocatòria està oberta a tots els fotògrafs que ho desitgin i tenen un termini d'inscripció fins al 20 de desembre de 2017.

Els treballs, que constaran d'un mínim de vint fotografies, han de ser inèdits i no haver estat exposats ni premiats en qualsevol altra convocatòria. El premi es lliurarà en dues parts iguals de 450 € cadascuna, el primer es farà després de conèixer la resolució del jurat i el segon es farà efectiu un cop el jurat hagi examinat el treball i el consideri acabat i ajustat a la convocatòria. El jurat està format pel fotògraf Pere Queralt Santromà, l'arxiver Josep Martí Baiget i el representant de l'IEV José Luis Vicente Moreno, que actuarà com a secretari del jurat.

Els interessats a participar hauran de presentar a l'Institut d'Estudis Vallencs, abans del 20 de desembre de 2017, un currículum personal relacionat amb el món de la fotografia, les dades personals, una mostra de treballs fotogràfics recents i un projecte del treball a desenvolupar sobre el tema la dona i la terra en què constin els aspectes a tractar i el nombre de fotografies del treball acabat. El projecte final s'haurà de presentar a l'Institut d'Estudis Vallencs abans del 31 d'octubre del 2018 i el treball premiat s'exposarà a l'Antic Hospital de Sant Roc a finals de l'any 2018.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: