Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘El Fotògraf Convidat’ de Tarragona presenta una exposició col·lectiva

Es podran visitar fins el 13 de gener fotografies de 12 autors sobre cultura tarragonina

Fotografia d'Albert Rué, un dels participants a la mostra col·lectiva Fotografia d'Albert Rué, un dels participants a la mostra col·lectiva CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Desembre 2017 19:04

La cinquena edició d' ‘El Fotògraf Convidat' recollirà 12 sèries dels 12 fotògrafs que participen aquest any en l'exposició que organitza l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona. A partir d'aquest dimecres 13 de desembre, a les 19 h, es podran veure les 12 sèries exposades a l'Espai Turisme, fins al 13 de gener de 2018.

El projecte 'El fotògraf convidat' és una iniciativa que Tarragona Cultura va començar fa cinc anys a les xarxes socials, en què cada mes es convida un instagramer a mostrar la seva visió de la cultura, de l'art i de la fotografia a través de cinc imatges. Des de l'inici del projecte el 2013 han participat un total de 57 fotògrafs, l'experiència ha permès descobrir una diversitat de mirades sobre realitats comunes així com nous talents. L'objectiu de Tarragona cultura amb aquesta iniciativa és promoure la creació artística, difondre-la i projectar-la.

Els autors d'aquest any han escollit lliurement la temàtica i l'enfocament de la seva sèrie, els temes principals han estat l'art del fotomuntatge, la fotografia d'infants, la natura, les festes i els espais urbans més característics de la ciutat. Els participants són Joan Abella, Marc Bosch, Cristina Cabré, Laura Casas, Marta Coll, Àlex Folguera, Mònica Galera, Mar López, Jordi Montejo, Ernest Perales, Albert Rué i Xavi Solé.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: