Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Pau Casals obre les seves portes durant el Pont de la Puríssima

El museu vendrellenc organitza una visita teatralitzada el cap de setmana del 9 i 10 de desembre

Imatge d'arxiu d'una visita teatralitzada al Museu Pau Casals del Vendrell Imatge d'arxiu d'una visita teatralitzada al Museu Pau Casals del Vendrell CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Desembre 2017 10:51

El Museu Pau Casals ha preparat unes jornades amb activitats i visites guiades durant el pont de la Puríssima. Per això el Museu ha obert els dies 6 i 8 de desembre de 10 a 14h i el dijous 7 mantindrà el seu horari habitual de matins i tardes (de 10 a 14h i de 16 a 18h), d’igual manera al cap de setmana es mantindrà l’horari habitual.

A més, el Museu Pau Casals oferirà dues activitats especials: una visita guiada amb guies especialitzats, que començarà el dissabte 9, a les 12h, i tindrà un cost de 6€ per adults i 4€ per menors de 8 anys. La segona activitat serà una visita teatralitzada amb el Ramon, pescador, i la Maria, la minyona de la Vil•la Casals. Aquesta activitat es farà aquest diumenge 10, a les 12h, amb un preu de 8€ pels adults i 5€ pels menors de 8 anys.

Per ambdues activitats les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant per telèfon al museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: