Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obertes les inscripcions per al concurs de pessebres a Vinyols i els Arcs

Com a novetat, l'Ajuntament també ha organitzat el primer concurs de balcons i façanes

Vinyols i Els Arcs Vinyols i Els Arcs CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Desembre 2017 10:51

L’Ajuntament de Vinyols i els Arcs ha fet publiques les bases per al concurs de pessebres i diorames de Nadal, al qual es poden inscriure tots els habitants del municipi, entitats o comunitats de veïns que ho desitgin. Les inscripcions s’obren el dia 6 de desembre i els interessats es podran apuntar, gratuïtament, fins al 20 de desembre. En el moment de la inscripció caldrà especificar si es presenta un pessebre o un diorama.

Aquesta tercera edició del concurs permetrà la presentació de pessebres tradicionals, però també de diorames, unes petites instal·lacions tridimensionals que permeten crear una sensació de profunditat d’imatge. Estan permeses totes les tècniques de creació pels pessebres però es tindrà en compte la utilització de materials reciclats o naturals, les elaboracions pròpies, la il•luminació, el moviment i l’originalitat. 

Els participants podran optar a un primer, segon i tercer premi amb un valor de 60, 40 i 30 euros respectivament per gastar en qualsevol comerç del municipi. El 23 de desembre el jurat valorarà els diversos pessebres i diorames i el dia de Sant Esteve (26 de desembre) s’entregaran els premis als guanyadors.

Primer concurs de balcons i façanes

Com a novetat i de manera paral·lela al concurs de pessebres, aquest any l’Ajuntament ha organitzat el primer concurs de balcons i façanes en el qual poden participar els balcons, façanes i finestres enlluernades amb temàtica nadalenca tradicional, s’exclouen per tant, representacions no pròpies com el Pare Noel. En aquesta bastant del concurs també es tindran en compte els materials reciclats, l’originalitat i les elaboracions pròpies.

Tant les inscripcions com la visita del jurat i l’entrega de premis coincidiran amb el concurs de pessebres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: